Mobiele Beursstands

Zonder moeite de perfecte beursstand voor uw bedrijf

Voer uw contactgegevens in om gratis aanpassingsopties voor uw stand te krijgen

Ze kozen ons

Recent producties

Waarom FormTex?

Dit is waarom klanten voor FormTex kiezen

Draagbaar

De mobiele beursstands van FormTex kunt u overal mee naartoe nemen. Het systeem is lichtgewicht en compact, hierdoor is uw beursstand makkelijk te dragen en in uw auto te zetten.

Duurzaam

De stands van FormTex kunt u zo vaak herbruiken als u maar wilt: Als de bedrukte print vies wordt kan deze gewoon gewassen worden.

Gemakkelijk

Bij FormTex staat gebruiksvriendelijkheid op de eerste plek. Onze beursstands zijn ontwikkeld om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn. Zo is het op- en afbouwen voor een evenement een eitje: binnen een half uur is de stand opgeborgen en bent u onderweg.

Gevarieerd assortiment

Wij bieden een uitgebreid assortiment van beurswanden, beursbalies en andere stand elementen aan. Hierdoor is elke stand uniek en vind u altijd de ideale designstand voor uw bedrijf.

Snel en gemakkelijk opgezet

Het op- en afbouwen van de beursstand is makkelijk en zonder gereedschap gedaan: een kind kan de was doen.

Vakkundig

FormTex heeft al jaren ervaring met het ontwerpen van modulaire beursstands voor zijn klanten.  Door de nauwe communicatie met de klant en vakkundige afwerking zorgen wij ervoor dat u vol trots op de beurs of expositie staat.

Alvast een aantal voorbeelden van FormTex beursstands:

Het op maat maken van een beursstand kan een frustrerend process zijn, de complexe keuzes leiden ertoe dat er teveel wordt betaald voor een stand die niet representatief is voor het bedrijf.

Wat als er een partner zou zijn om dit proces makkelijk te maken? Wij nemen u hand in hand om de ideale stand te bouwen voor uw bedrijf. Met informatie over het evenement, uw bedrijf en uw persoonlijke input zullen wij een aantal op maat gemaakte design beursstands met u doornemen.

 

Door de kenmerkende aanpak van FormTex zorgen wij dat u de ideale beursstand heeft. Zo heeft FormTex al meer dan 200 tevreden klanten in Europa geholpen bij het maken van hun eigen design stands.

FormTex systemen zijn een vindingrijke manier van het opbouwen van stands. De frames zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium en makkelijk op en af te bouwen. Bovendien past de rekbare stof perfect om het frame voor een moderne look. Het resultaat is een unieke vorm die indruk maakt door de natuurlijke kleuren en duidelijkheid van de boodschap.

Stappen tot het hebben van uw designstand:

Stand informatie

Stuur ons de details van uw stand: het oppervlak, positie van de locatie, en positie van de muren.

Ons voorstel

Wij zullen een aantal suggesties sturen voor de beursstand.

Graphics

Na het kiezen van een van de designs stellen we samen de prints op.

 

Productie

De stand wordt geproduceerd en opgestuurd naar uw locatie.

 

De pasvorm

De modulaire systemen van FormTex zijn door iedereen in korte tijd in elkaar te zetten.

Neem contact met ons op voor een gratis design voorstel