Könnyen elérhető ‘Egyedi Kiállítási Stand’

Adja meg elérhetőségeit, hogy ingyenes testreszabási beállításokat kapjon az állványához

Ők minket választottak.

Közelmúltbeli projektek

Miért válassza a FormTexet?

Érvek, amiért elégedett leszel a választásoddal

Hordozható

A FormTex által készített kiállítási standok hordozhatóak: kifejezetten szétszerelésre és tárolásra tervezték.

Újrafelhasználható

A FormTex kiállítási stand újra és újra használható annyiszor, ahány alkalommal szüksége van rá. Ha a nyomatok koszosak, foltosak lesznek, akkor normál mosógépben moshatók.

Egyszerű és gyors összeállítás

A kiállítási stand összeállítása és a szétszerelése nagyon egyszerű: minden elem felállítható szerszámok nélkül, csak a megadott lépések követésével.

Változatosság

Olyan átfogó elemeket kínálunk, amelyekből az Ön számára legjellemzőbb ajánlatot tudjuk összeállítani a megjelenéséhez és a képviselethez.

Könnyű és kompakt

Könnyű anyagokból készül: alumínium rendszer és nyomtatott anyag, így a FormTex rendszerek könnyen hordozhatók és tárolhatók.

Alacsony ár

A kiállítási stand vásárlási ára versenyképes. Folyamatosan optimalizáljuk a tervezési folyamatot és a gyártást annak érdekében, hogy tökéletes ajánlatot kínáljuk Önnek.

Ötletek a FormTex kiállítási standokhoz:

Az egyéni kiállítási stand kiválasztása olyan folyamat, amely nehéz és frusztráló lehet. A bonyolult döntésekkel való szembenézés és a kiállítási standokkal kapcsolatos ismeretek hiánya, olyan helyzetet idézhet elő, amikor nagyon sokat fog fizetni egy termékért, amit nem lehet újra felhasználni vagy nem a megfelelő képet mutatja Önről. Mit szól ahhoz, ha van egy partner a folyamat egyszerűsítésére? Mi összegyűjtünk Öntől néhány lényeges adatot, ami alapján több lehetőség javaslatot is felajánlunk egy elem vagy stand testreszabására.

Több mint 200 elégedett ügyfelünk portfóliójával a FormTex textilrendszerek széles skáláját kínáljuk kiállítási standok kialakításához.

A FormTex rendszerek egy új stand létrehozásának tökéletes módját ajánlják fel. Ezek egy szétszerelhető alumíniumszerkezetből és egy rugalmas szövetnyomtatásból állnak, amely tökéletesen fedi ezt a szerkezetet. Az eredmény egy egyedülálló forma, amely lenyűgöző a színek természetességének és az üzenet egyszerűségének köszönhetően.

A kiállítási stand elérésének lépései:

Stand információk

Küldje el nekünk a kiállítási stand részleteit (méret, falak pozíciói).

Stand javaslatok

Javaslatokat fogunk küldeni a kiállítási stand elrendezésére.

Grafika

Az opció kiválasztása után a kész stand grafikáját együtt fogjuk kidolgozni.

Gyártás

A standot az elkészítés után a kért helyszínre szállítják.

A szerkezet

A FormTex kiállítási stand telepítése különösen egyszerű. A költségek csökkentése érdekében mindenki önmaga megvalósíthatja ezt a lépést. Ha segítségre van szüksége, csapatunktól kap egy bemutató verziót a szerelésről.

Lépjen kapcsolatba velünk és ingyenes tervezési javaslatokat kaphat a FormTex-től!